Renners

Alle renners en hun crew (twee mecaniciens en één verzorger) zijn VERPLICHT zich te melden bij de INKOMPOST voor de inschrijvingen (zie locatie op plan hieronder). De crew van de renners (1 verzorger, 2 mecaniciens) krijgen een polsbandje voor toegang tot terrein en zullen daar ook gescand worden op hun Covid Safe Ticket. Het dragen van een mondmasker is verplicht!

We vragen wel aan elke renner en zijn crew om het terrein een half uur na de finish van de laatste renner in de respectievelijke categorie te verlaten en niet meer terug te komen om naar de volgende wedstrijden te kijken. Jullie worden dan immers beschouwd als toeschouwer en mogen dan niet meer op terrein.

De organisatie voorziet ENKEL op het dag van de wedstrijd parkeerplaatsen in het militair domein voor mobilhomes. ’s Nachts kunnen er geen mobilhomes blijven staan op het militaire domein. Vanaf 19u00 worden alle die voertuigen die zich nog binnen het militair domein bevinden weggesleept.

TRAININGEN ZIJN ENKEL TOEGELATEN OP WOENSDAG 05/01/2022 van 14u tot 16u & DONDERDAG 06/01/2022 van 13u tot 16u. Per renner wordt er één trainer & één begeleider toegelaten met een geldig CST én mondmasker. Meer informatie kan je terugvinden op de website van de Belgische wielerbond.

VOLG HET STAPPENPLAN HIERONDER:

Alle renners moeten pagina 8 van http://www.belgiancycling.be/files/Documenten/News/2021/Protocol_Internationale_veldritten_Covid-19_BelCy-210901_v1.pdf  downloaden en invullen om ter plaatse af te geven aan de leden van de jury bij inschrijving.

Inschrijven voor deelname aan het BK moet gebeuren via de website van Belgian Cycling: http://www.belgiancycling.be/content.asp?language=nl&id=5&subid=36&sid=69&ssid=

Er is een selectieprocedure op basis van de nationale ranking.